

TRANEX WHITE SZETT
Mindennapi ápolás a sötét pigmentfoltok halványítására.
Tartalma: 50 ml krém, 30 ml szérum és 50 ml fényvédő krém.
Cikkszám: 214 / EAN 8430085010243
Krém
TRANEXÁMSAV:
Szabályozza a melanociták működését.
Ezek a sejtek termelik a bőr színét adó melanint. Működésük szabályozásával megelőzhető és mérsékelhető a sötét foltok, illetve a hiperpigmentáció kialakulása.
Beavatkozik a gyulladásos folyamatba.
Ez a folyamat pigmentfoltok kialakulásához vezethet, különösen bőrkárosodás, például akné vagy lézeres kezelés után.
Az erek sejtjeire hat.
A túlzott erezettség csökkentésére. Ez különösen előnyös lehet melazma és más pigmentációs problémák esetén, amelyeknél a fokozott érképződés hangsúlyosabbá teheti a foltokat.
ANTIOXIDÁNS
Védi a bőrt a légszennyezés következtében képződő szabad gyököktől, és segít helyreállítani az UV-sugárzás okozta károsodásokat.
5% NIACINAMID:
A niacinamid, más néven nikotinamid, a B3-vitamin egyik aktív formája, amely számos sejtfunkcióhoz nélkülözhetetlen. A kozmetikában hatékony, sokoldalú összetevőként használják: többféle módon javítja a bőr állapotát és megjelenését.
Erősíti a bőr védőrétegét.
Ez jobb hidratáltságot és kisebb érzékenységet eredményez. Gyulladáscsökkentő hatása enyhíti a bőrpírt és az irritációt, faggyúszabályozó tulajdonsága pedig mérsékli a pórusok láthatóságát és a túlzott zsírosodást.
ANTIOXIDÁNS
Védi a bőrt a környezeti károsodásoktól, halványítja a sötét foltokat és mérsékli a hiperpigmentációt, így egyenletesebb, ragyogóbb bőrtónust biztosít. A kollagén- és elasztintermelés serkentésével javítja a bőr felszínét, valamint csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát.
A kozmetikai iparban a niacinamidot különböző növényi forrásokból, kivonási és átalakítási eljárásokkal is előállítják.
A niacinamid előállítása.
A kozmetikai felhasználásra szánt niacint növényi forrásokból vagy mikroorganizmusokból nyerik ki, majd kémiai vagy enzimes úton amidformává, niacinamiddá alakítják. Az így kapott tiszta, stabil összetevő könnyen beépíthető a kozmetikai formulákba.
A niacinamid a növényi forrásokhoz is szorosan kapcsolódó, sokoldalú kozmetikai hatóanyag. A természet adta lehetőségeket felhasználva támogatja az egészséges, ragyogó bőrt.
SUPEROX C:
Az ausztrál kakaduszilvából nyert kivonat. Ez a gyümölcs a világ egyik leggazdagabb természetes C-vitamin-forrása. Erős antioxidáns hatással rendelkezik, egységesíti a bőrtónust, és fokozza a bőr ragyogását.
Szérum
Fő hatóanyagok:
TRANEXÁMSAV:
Pigmentfoltok elleni hatóanyag, amely többféleképpen támogatja a megelőzést és a kezelést. A melanocitákra hatva megelőzi és csökkenti a foltok kialakulását. A keratinocitákban megszakítja a pigmentfoltokat elősegítő gyulladásos folyamatot. Az erek sejtjeire hatva mérsékli a fokozott érképződést, amely például a melazmához társulhat. Az érzékenység okozta bőrpír bizonyos típusait is csökkenti.
NIACINAMID:
A niacinamid, más néven nikotinamid, a B3-vitamin egyik aktív formája, amely számos sejtfunkcióhoz nélkülözhetetlen. A kozmetikában hatékony, sokoldalú összetevőként használják: többféle módon javítja a bőr állapotát és megjelenését.
Erősíti a bőr védőrétegét, így javítja a hidratáltságot és mérsékli az érzékenységet. Gyulladáscsökkentő hatása enyhíti a bőrpírt és az irritációt, faggyúszabályozó tulajdonsága pedig csökkenti a túlzott zsírosodást és a pórusok láthatóságát. A niacinamid erős antioxidáns is: véd a környezeti károsodásokkal szemben, halványítja a sötét foltokat és mérsékli a hiperpigmentációt, egyenletesebb, ragyogóbb bőrtónust biztosítva. A kollagén- és elasztintermelés serkentésével simábbá teszi a bőrfelszínt, valamint csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát.
A kozmetikai iparban a niacinamidot különböző növényi forrásokból, kivonási és átalakítási eljárásokkal is előállítják.
A kozmetikai célú niacinamid előállításához növényekből vagy mikroorganizmusokból nyerik ki a niacint, majd kémiai vagy enzimes úton amidformává, niacinamiddá alakítják. Így tiszta, stabil összetevő kerülhet a kozmetikai formulákba.
A niacinamid a növényi forrásokhoz is szorosan kapcsolódó, sokoldalú kozmetikai hatóanyag. A természet adta lehetőségeket felhasználva támogatja az egészséges, ragyogó bőrt.
KERATOLINE: kíméletes enzimes hámlasztó, fermentációval előállított fehérjebontó enzimmel. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, simítja a bőrfelszínt, és támogatja a sejtmegújulást.
Fényvédő krém
Fényvédő krém SPF 50 védelemmel.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Mindennapi használat, reggel és este
1. Távolítsa el az arcról a sminket és a szennyeződéseket.
2. Alkalmazza a Bijin tisztítókrémet, majd vízzel távolítsa el.
3. Vigye fel a szérumot az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.
4. Ezután finom, felfelé irányuló masszázzsal alkalmazza a krémet.
Nappal vigye fel a fényvédő krémet a napnak kitett területekre. Hosszabb napozás esetén kétóránként ismételje meg az alkalmazást.
ÖSSZETEVŐK
KRÉM:
AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, C15-19 ALKANE, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, TRANEXAMIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, TITANIUM DIOXIDE, POLYGLYCERIN-3, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, ASPERGILLUS FERMENT, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, JOJOBA ESTERS, SQUALANE, SODIUM PHYTATE, CARBOMER, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT POWDER, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, GLYCERYL STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM (FRAGRANCE), HEXAMETHYLINDANOPYRAN, CI 16035 (FD&C RED 40). CPNP-referenciaszám: 4632785
SZÉRUM:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, TRANEXAMIC ACID, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, POLYGLYCERIN-3, BACILLUS FERMENT, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, ASPERGILLUS FERMENT, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, SQUALANE, JOJOBA ESTERS, SCLEROTIUM GUM, SODIUM PHYTATE, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT POWDER, XANTHAN GUM, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, LACTIC ACID, POTASSIUM SORBATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM (FRAGRANCE), HEXAMETHYLINDANOPYRAN, CI 16035 (FD&C RED 40). CPNP-referenciaszám: 4632810
FÉNYVÉDŐ KRÉM:
AQUA (WATER), C12-15 ALKYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PENTYLENE GLYCOL, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, PROPANEDIOL, C14-22 ALCOHOLS, CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, DICAPRYLYL CARBONATE, CETYL ALCOHOL, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SQUALANE, SODIUM PHYTATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, CELLULOSE GUM, GLUCOSE, DISODIUM CETEARYL SULFOSUCCINATE, SODIUM HYDROXIDE, SUCCINOGLYCAN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM (FRAGRANCE). CPNP-referenciaszám: 2305146
Mit jelent a CPNP-referenciaszám? A CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) az Európai Unió kötelező bejelentési rendszere a forgalomba hozott kozmetikai termékek számára. A referenciaszám azt jelzi, hogy a terméket megfelelően bejelentették.
- CE-jelöléssel ellátott termék, a minőség, a biztonság és a hatékonyság jegyében.
- Valamennyi termékcsaláddal teljes mértékben kompatibilis.
- A lehető legeredményesebb kezelés érdekében fejlesztették ki.






